Intuïtief communiceren met dieren

Intuïtief communiceren met dieren

Intuïtief of telepathisch communiceren betekent geestelijke of fysieke ervaringen waarnemen in de vorm van woorden, beelden, geluiden of gevoelens. Het is een non-verbale vorm van communicatie. Een universele taal. Het heeft niets te maken met het lezen van lichaamstaal.

Als je een hechte band hebt met je dier communiceer je ongetwijfeld al regelmatig met elkaar. Al heb je dit niet altijd in de gaten. Vaak zul je denken dat de gedachte die je opvangt je eigen gedachten zijn omdat het zo natuurlijk aanvoelt. Hoe vaak denk je niet opeens: volgens mij is de waterbak leeg en dat blijkt dan zo te zijn. Is dit je eigen gedachte of heeft het dier deze gedachte naar je toegezonden? Komt het niet regelmatig voor dat je net aan iemand denkt en een seconde later belt deze persoon op? Eigenlijk is telepathie een alledaagse en gewone handeling. Het is niets anders dan je gedachten delen met iemand anders. Iedere vorm van communicatie is ook telepathisch. Het is niet mogelijk iets te zeggen of op te schrijven zonder het eerst te hebben "gedacht."

Intuïtie is dus niet een "gave" die voor weinige mensen is weggelegd maar een aangeboren gave, die iedereen weer kan leren. Het is als het ware een spier die getraind moet worden. Kinderen hebben de gave om met dieren te communiceren van nature, maar hoe ouder zij worden hoe meer raakt deze intuïtie op de achtergrond. Vaak zie je dat op het moment dat kinderen leren schrijven hun intuïtieve momenten steeds minder worden. De linker hersenhelft wordt dan steeds meer gebruikt.

Dieren hebben een zeer complexe gevoelswereld en via deze intuïtieve waarneming kunnen wij hun wereld binnentreden. Telepathie kun je zien als helderziendheid in het hier en nu.

 

 

Consult

* bij gedragsproblemen van dieren

* om te ontdekken hoe een dier zich voelt

* om te weten te komen of een dier pijn lijdt

* om meer te weten te komen over de "achtergrond van een dier"

 

* bij het opsporen van ziektes of aandoeningen (in samenwerking met de dierenarts)

* bij onverklaarbare angsten van een dier

* bij de vraag of een dier eraan toe is afscheid te nemen van het leven en of het daarbij

hulp nodig heeft

* een nieuw huisgenoot

* energie- en pijnbehandelingen

* consulten met overleden dieren

 

In mijn consulten heb ik inmiddels een grote mate van accuratesse op kunnen bouwen maar kan ik uiteraard nooit 100% garantie op succes geven. Voor het opsporen van lichamelijke aandoeningen maak ik gebruik van een "Bodyscan" waarbij ik op zoek ga naar evt. energieverstoringen van het lichaam. Met deze informatie kan de eigenaar als nodig voor verder onderzoek naar de dierenarts.

De kosten van een consult zijn 79 Euro per dier. Wilt u een schriftelijk verslag van het consult reken ik 20 Euro extra. Een spoedconsult kost 99 Euro. (Prijzen zijn incl. btw)

Een uitgebreide Energiebehandeling en een Bachbloesemadvies maken desgewenst onderdeel uit van een consult. Een consult vervangt uiteraard nooit een bezoek bij de dierenarts.

Een consult doe ik op afstand en gebruik hiervoor een foto van het dier. De foto kunt u per mail versturen. Heeft u na een aantal dagen geen antwoord gekregen op uw mail, neemt u dan a.u.b. contact met mij op, dan is er vermoedelijk bij het verzenden iets fout gegaan.

Verder heb ik een aantal gegevens nodig, zoals de naam van het dier en de eventuele vragen.

Na het consult neem ik telefonisch contact op met de eigenaar om de resultaten van het consult te bespreken.

Ivm de cursus of drukke werkzaamheden kan het soms voorkomen dat ik u consult niet kan aanemen.

En consult met een blindengeleide- of hulphond is na overleg gratis.

Voor meer informatie kijk op www.communicerenmetdieren.com.

 

 

 

CD Intuïtief communiceren met dieren

De CD is voor iedereen geschikt. Ook al heb je nog nooit over dit onderwerp gehoord of al wat meer ervaring op dit gebied.

De kosten van de CD zijn 18,50 Euro.(incl.btw)

Inclusief verzendkosten 20,65 Euro binnen Nederland (Europa 21,50 Euro).

Je kunt de CD bestellen door mij een mail te sturen en het bedrag over te maken op onderstaand bankrekening ovv je naam en adres. Ik stuur de CD dan zsm op.

Bankgegevens:

BIC code: ABNANL2A

IBAN: NL11ABNA0517927497

t.n.v. B.van Spronsen te Milsbeek