Even voorstellen

Birgitta van Spronsen

 

Mijn hele leven houd ik mij al bezig met paarden.

 

Naast mijn juridisch- commerciële werk in het bedrijfsleven heb ik bij Carol Gurney in Amerika

het Comprehensive Training Programm Animal Communication gevolgd.

 

Bij Marta Williams, eveneens een zeer ervaren en bekwame Animal Communicator uit Amerika heb ik aan de cursus Medical Intuition en Energy Healing bij dieren deelgenomen.

Darnaast heb ik diverse seminars en workshops gevolgd in Natural Horsemanship, Mindfullness, stervensbegeleiding bij dieren en heb ik deelgenomen aan een training van Kayce Cover over Syn Alia Training Systems.

Mijn laatste project aan de Hogeschool van Nijmegen heb ik inmiddels ingeruild voor mijn grote droom om mijn werk als dierentolk te combineren met het runnen van mijn eigen pensionstal voor paarden.

Inmiddels werk ik alweer meer dan 15 jaar als dierentolk en naast bedrijfstrainingen geef ik zowel introductie- als ook vervolgcursussen in intuïtief communiceren met dieren.

Tevens ben ik columniste voor een aantal bladen, waarin ik over mijn ervaringen als dierentolk vertel.

 

Hylke

 

Een van de paarden die tijdens de bedrijfstraining wordt ingezet is mijn friese ruin Hylke. Hij is bijzonder geschikt als therapiepaard en geniet intens van het contact met de deelnemers. Met name tijdens de meditaties maakt hij op een hele subtiele manier contact met iedereen. Hylke houdt mensen een spiegel voor en laat door zijn gedrag zien wie je werkelijk bent.

Wolf

Voor de telepathische oefeningen tijdens de bedrijfstraining is Wolf, mijn oud-duitse herdershond een ideale "gesprekspartner". Hij is gevoelig, duidelijk en laat zich niet van de wijs brengen. De deelnemers moeten dus helder met hem communiceren.